Besplatni programi: antivirus free, učenje tipkanja, za mobitel, foto, video, titlovi, skidanje filmova, portali, tutorijali
PDF programi

Izrada PDF datoteka

Mnogi besplatni alati za izradu PDF-a u sebi sadrže reklame, što znatno narušava izgled i ozbiljnost dokumenta. Zbog toga ovdje predstavljamo programe koji ne sadrže reklame. Ako se to u međuvremenu promijenilo javite nam.

PrimoPDF

Program za izradu pdf fajlova. Funkcionira kao virtualni printer. Kad nešto (Wordov dokument, web stranicu...) želite pretvoriti u pdf, onda odete na print i izaberete PrimoPDF kao printer, te "printate". 

Slični programi:

  - Pdf995 - program je besplatan i ne stavlja u datoteku nikakve reklame, ali se zato za vrijeme pretvaranja u pdf otvori reklamni prozor u web pregledniku. Potrebno je nakon downloada instalirati "pdf995s", pa "ps2pdf99" (=free converter). Funkcionira kao virtualni printer.

  - PDF Creator i Cute PDF Writer

Free PDF Editor - uređivanje postojećih PDF-ova

Većina boljih programa za uređivanje PDF datoteka su komercijalni. Neki nude nude lažno besplatan download, npr.. Foxit PDF Editor se može dobiti 6 mjeseci "besplatno" uz uvjet davanja osobnih podataka na  TrialPay stranici. TrialPay ima velik broj jako negativnih recenzija korisnika na Web of Trust.

 

PDF Rider je potpuno besplatan program koji može poslužiti za uređivanje postojećih PDF datoteka. Upustva su na LifeHacker.com

Abdio-PDF-Editor - probna verzija programa za uređivanje PDF fajlova.

Foxit PDF Reader

Program za pregled PDF datoteka koji ima većinu osnovnih mogućnosti, a zauzima puno manje prostora negoli Adobe original.

Adobe Acrobat Reader

Preglednik PDF datoteka. Osnovna verzija je besplatna, a komercijalne verzije između ostalog sadrže alat za izradu PDF datoteka. Preporučujemo Adobe ukoliko trebate naprednije opcije poput potpisa, verifikacije itd.

Početna stranica: Besplatni programi download - Freeware recenzije.

Download Free - popis i kratki opisi najboljih portala s programima za download.

Programi za skidanje muzike - softver za dijeljenje i download datoteka

Titlovi - za izradu i dodavanje titlova na fimove

© 2006-2014 Info Zadar - Disclaimer - Webmaster: ; Korisni programi
Test inteligencije  Apartmani Hrvatska  Vremenska prognoza  IQ testovi