Besplatni programi: antivirus free, učenje tipkanja, za mobitel, foto, video, titlovi, skidanje muzike, portali, tutorijali
Programi za tipkanje

GS Typing Tutor (shareware) Program za učenje tipkanja koji ima podršku za hrvatsku tipkovnicu i sve ostalo što je potrebno. Eventualne bugove (programske greške) ignorirajte i preko glavnog izbornika prijeđite na slijedeći nivo. Nakon 30-og korištenja više ne radi, pa nakon vježbe ostavite program upaljenim i nastavite kasnije...(download link)
TypingMaster-Pro Probna verzija vjerojatno najkvalitetnijeg komercijalnog programa za učenje tipkanja. Program precizno identificira s kojim znakovima imate najviše problema pa vam nudi posebne lekcije za vježbe točnosti i brzine tipkanja pojedinih kombinacija slova i znakova.
Typing Tutor (demo) Besplatna je samo demo verzija, ali i uz tako oslabljene verzije možete naučiti osnove tipkanja s deset prstiju.
Analytical-Eye-Typing-Tutor Jednostavan i potpuno besplatan - Freeware program.
Online testovi brzine tipkanja Careerstep.com, testmytyping.com
10 finger breakout Jednostavna igra ako možete tipkati bez gledanja u tipkovnicu.
Powertyping Online tutor za djecu i odrasle: korak po korak lekcije za QWERTY i DVORAK tipkovnice, te online igrice na kojima možete dodatno ubrzati svoje tipkanje.

Titlovi - portali s DivX titlovima i programi za dodavanje titlova na filmove.


Web statistike - brojači posjećenosti      

© 2006-2014 Info Zadar - Disclaimer - Webmaster: ; Korisni programi
 Download Besplatno Linux za Sve Apartmani Hrvatska  Testovi  Vrijeme